Charming Chap

Månad 0

Charming Chap

S*Sibelinaz Charming Chap son of Zlatan var speciell för oss redan från början. Pigg, glad och nyfiken var han framåt och först, tillsammans med systern Crush och brorsan Clay, att undersöka världen!
Många säger att man kan se vid tre veckors ålder ungefär hur en kattunge kommer bli som vuxen, man kan se om de är rastypiska och gissa om de kommer ha en chans att kunna konkurrera på utställningar och kanske bli en avelskisse.
Vi tyckte Chap verkade ha mycket goda förutsättningar, men framförallt visade han alla tecken på att bli en underbar familjemedlem!

Månad 1

Vår Charming Chap

Charming Chap växer och är vid nio veckor så vacker som en kattunge kan bli! Och så rolig, lekig och kelen. Vi bestämmer oss för att han ska bli vår! Älskade kissen, det är jobbigt att vänta på att han ska flytta hem till oss!!!

Månad 2

Äntligen kom Chap!

När Charming Chap var 13 veckor skulle han flytta hemifrån, och äntligen komma hem till oss! Som vi längtat!
Chap sa Hej då till mamma Molly, alla syskon och mattar och husse, hoppade in i transportburen och vi påbörjade en resa ända ned till sommarstugan i Skåne. Allt gick jättebra, Chap var helt lugn och fick träffa pappa Zlatan och farbror Zenit då han kom fram. Pappa kände nog igen doften av Molly, och var väldigt nyfiken och välvilligt inställd till den lille parveln. Zenit tyckte han var JÄTTELÄSKIG och gömde sig...
Chap var obekymrad och intog sin nya stuga, var kung i huset på en gång, och alla som träffar honom älskar honom.
Välkommen hem, lille Chap!

Månad 3

Hem till Stockholm

I början av augusti åkte vi hem till Stockholm igen. Chap fick undersöka sitt riktiga hem, han var lika glad och nyfiken som vanligt, och fann sig väl till rätta.
Den 13 augusti var det dags för Chaps första utställning. Han klarade den med bravur, var helt oberörd av att bli undersökt av domaren, men väldigt "på" när de viftade med vippor under bedömningen.
Chap fick prova att tävla i Agility efter domarbedömningen, och han var så uppstissad att han for som en raket över banan, satte banrekord på 2,8 sekunder och blev AGILITYMÄSTARE i sin första tävling! Heja Chappen!

Månad 4

The Blue Clown

Chap fortsätter att växa, älskar att gå ut i trädgården och leka, springa och jaga vippor. Han får prova att klättra i grannens äppelträd och vi ser att han är "pappas pojke" och han ÄLSKAR att klättra!
Vi åker på Chaps andra utställning, för att han ska vänja sig vid miljön. Chap fortsätter att vara helt lugn, glad och nyfiken, och är fullständigt manisk på domarens vippor, och de har väldigt kul under bedömningen!
"The blue clown" kallar domaren honom då han kramar om Chappen!

Månad 5

Chap och promenader

Vår Chap fortsätter att vara en härlig, rolig kattunge men vi märker att vi börjar ta fel på honom och farbror Zenit ibland... Attan vad fort det går!!!
Det bästa som finns är promenader och att få smyga på fåglar i trädgården. Chappen är dock företagsam och han inser att det finns mer att utforska utanför vår trädgården, så vi går små promenader. Det är som om han är född att gå i koppel, han är som vilken hund som helst!

Månad 6

Vatten är skoj!

Chap älskar att plaska i vatten! Hade han varit i det fria hade han varit en utmärkt fiskare! Här fiskar han löv i vår damm!

Månad 8

Oj vad det snöar!

Chap är en riktig sibirisk katt. Han älskar snön!

Ett år

Chap fyller ett år!

Chappen firar sin födelsedag med att bada i vårblommor!